Elintarvikkeiden tuotekehitys ja fermentointi -työpaja
Tapahtuman tiedot
Aika
-
Käytännön työpaja on suunnattu ensisijaisesti yrittäjille ja yritysten edustajille. Jos työpajaa ei saada täyteen (10 hlö), avataan ilmoittautuminen myös opiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Työpaja ja koulutus on maksuton, jos yrityskohtaista de minimis -tukea on käytettävissä. Opiskelijat ovat tervetulleita teoriaosuuteen ja opiskelijoille osallistuminen on maksutonta. Muille kuin opiskelijoille ja ilman de minimis -tukea koulutus maksaa 90 €/hlö (sis. alv). Lähetämme ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä Microsoft Teams -linkin ja ESR-hankkeessa vaadittavat aloitus- ja lopetuslomakkeet. Osallistujat saavat koulutusmateriaalin ja halutessaan todistuksen osallistumisesta.
Ohjelma:
Koulutuspäivä 6.9. klo 9–12:
- Tuotekehityksen perusteet huomioiden laadunhallinta
- Raaka-aineen valinta
- Kilpailija-analyysi ja markkinatilanne
- Tuotteen hinnan määrittely, riskit ja kustannukset
- Itseopiskelumateriaalit avataan
Lähityöpaja 26.9. klo 9–15:
- Testataan oman fermentoidun tuotteen valmistusta koekeittiössä
- Ohjattua tuotekehitystä ja reseptin suunnittelua
Aika ja toteutustapa: Koulutuspäivä 6.9. klo 9–12 etänä Teamsin kautta. Työpaja 26.9. klo 9–15 Kajaanin Impilinnan koekeittiöllä, osoite Kirkkoahontie 94.
Hinta: De minimis -tuella ja opiskelijoille maksuton, muille 90 € (sis. alv)
Kouluttaja: Heli Pirinen, Idea Nature oy
Järjestäjä: MITY-Lab -hanke, Kajaanin yliopistokeskus, Mittaustekniikan yksikkö
Lisätietoa ja ilmoittautuminen: 2.9.2022 mennessä anni.hirvonen@oulu.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä haluatko osallistua pelkkään teoriaosuuteen vai myös käytännön työpajaan.