Kajaanin yliopistokeskuksen tutkijat esittelevät tutkimustuloksiaan Aitoluonnon tutkimustiistaissa 6.6.2023

Tutkimustiistaissa 6.6.2023 on vuorossa Kajaanin yliopistokeskuksen tutkijat Elisa Tikkanen ja Tuomas Niskanen. Elisa esittelee kansainvälisessä SustainIT-hankkeessa toteutetun kuluttajatutkimuksen tuloksia, jossa selvitettiin kuluttajien maito- ja lihatuotteiden ostopäätöksiin vaikuttavia tekijöitä ja ICT:n käyttöä elintarvikeostoissa. Tuomaksen esitys pohjaa LuoPro-hankkeen tutkimustuloksiin, jossa on ollut tutkimuskohteena Nokkos Companyn kombucha-juomat. Suomalaisen yrityksen tuotteissa on perustana nokkonen ja tuotteet maustetaan metsän yrteillä. Tuomaksen esitys lähestyy aihetta tulokulmasta, kuinka probioottisina yrityksen kombucha-juomia voidaan pitää.
Esityksiä pääsee seuraamaan osoitteessa: https://aitojamakuja.fi/event/ruokasektorin-tutkimustiistai-infot-9/. Esityksiä voi katsoa myös webinaarin jälkeen kahden viikon ajan YouTube-kanavalta: https://www.youtube.com/@Aitojamakujafi.
Tervetuloa linjoille tiistaina 6.6.2023 kello 9.