ClimateFood-aamukahvit: Ilmastoviisasta yritystoimintaa tilastotiedon pohjalta

Tule kuulemaan, miten elintarvikkeiden tuotantoketjussa voidaan lisätä ilmastoviisasta yritystoimintaa! Climate Food -hankkeessa on koostettu tilastotietoa, jonka pohjalta liiketoimintaa voidaan kehittää. Tilaisuuden kohderyhmänä ovat kaikki Pohjois-Suomen ruoantuotannon datasta kiinnostuneet tahot, esimerkiksi tutkimus- ja koulutusorganisaatiot, neuvontaorganisaatiot, innovaatiotoiminta sekä alan yrittäjät ja yritykset.
juureksia lautasella

Tapahtuman tiedot

Aika

To 13.03.2025 09:00 - 09:45

Paikka

Teams

Sijainti

Muu

Lisää tapahtuma kalenteriin

ClimateFood-hanke pyrkii lisäämään ilmastoviisasta yritystoimintaa koko elintarvikkeiden tuotantoketjussa Pohjois-Suomen ja -Ruotsin alueella. Tuoreen tilastotiedon avulla voidaan tunnistaa elintarvikealan yritysten sekä arvoketjujen mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen ilmastoviisaammaksi paikallisen ja rajat ylittävän yhteistyön avulla. Hankkeessa on koostettu dashboard, joka sisältää tietoa hankealueen alkutuotannosta ja sen ympäristövaikutuksista sekä elintarvikealan yrityksistä.

Tilaisuuden ohjelmassa on lyhyt esitys kootusta datasta sekä aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Voit tutustua dashbordiin jo etukäteen täällä.

Tilaisuuden kieli on suomi.

Mukaan pääset pyytämällä kalenterikutsun projektitutkija Pauliina Björkiltä: pauliina.bjork@oulu.fi

Tervetuloa mukaan!

Climate-Smart Food: Ilmastoviisasta ruokaa rajat ylittävällä yhteistyöllä – yhdessä yritysten kanssa, yrityksiä varten! -hankeen tarkoituksena on kehittää ruoka-arvoekosysteemien eri vaiheissa toimivista Pohjois-Suomen ja Pohjois-Ruotsin pk-yrityksistä ilmastoviisaita. Interreh Aurora -rahoitteisen hankkeen yhteistyökumppanit ovat ProAgria Oulu/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti, Lapin Ammattikorkeakoulu, Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten ja Luleån yliopisto.

Viimeksi päivitetty: 12.2.2025