ClimateFood-aamukahvit: Ilmastoviisasta yritystoimintaa tilastotiedon pohjalta

Tapahtuman tiedot
Aika
To 13.03.2025 09:00 - 09:45
Paikka
Teams
Sijainti
ClimateFood-hanke pyrkii lisäämään ilmastoviisasta yritystoimintaa koko elintarvikkeiden tuotantoketjussa Pohjois-Suomen ja -Ruotsin alueella. Tuoreen tilastotiedon avulla voidaan tunnistaa elintarvikealan yritysten sekä arvoketjujen mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen ilmastoviisaammaksi paikallisen ja rajat ylittävän yhteistyön avulla. Hankkeessa on koostettu dashboard, joka sisältää tietoa hankealueen alkutuotannosta ja sen ympäristövaikutuksista sekä elintarvikealan yrityksistä.
Tilaisuuden ohjelmassa on lyhyt esitys kootusta datasta sekä aikaa keskustelulle ja kysymyksille.
Voit tutustua dashbordiin jo etukäteen täällä.
Tilaisuuden kieli on suomi.
Mukaan pääset pyytämällä kalenterikutsun projektitutkija Pauliina Björkiltä: pauliina.bjork@oulu.fi
Tervetuloa mukaan!
Climate-Smart Food: Ilmastoviisasta ruokaa rajat ylittävällä yhteistyöllä – yhdessä yritysten kanssa, yrityksiä varten! -hankeen tarkoituksena on kehittää ruoka-arvoekosysteemien eri vaiheissa toimivista Pohjois-Suomen ja Pohjois-Ruotsin pk-yrityksistä ilmastoviisaita. Interreh Aurora -rahoitteisen hankkeen yhteistyökumppanit ovat ProAgria Oulu/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti, Lapin Ammattikorkeakoulu, Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten ja Luleån yliopisto.