Kestävyysstudio: Ruokahävikki kuriin – mutta miten?
YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin on kirjattu ruokajätteen määrän puolittaminen vuoteen 2030 mennessä, mutta miten tämä aiotaan saavuttaa?
![Oulun yliopiston pop-up-tila Rotuaarilla.](https://media-cdn.oulu.fi/styles/main_image/s3/images/popup_0.jpg?itok=kDb6f_KC)
Tapahtuman tiedot
Aika
-
Paikka
Online
Vieraile tapahtumassa
Kestävyysstudio ottaa selvää ruokahävikistä ja ruokajätteen määrän vähentämisestä, kun haastateltavaksi tulee ruokahävikkiä Pohjois-Pohjanmaalla tutkinut Luonnonvarakeskuksen tutkija Sanna Hietala.
Virtuaalilähetys Oulun yliopiston YouTube-kanavalla 29.3. klo 11.00. Tarvitset lähetyksen seuraamiseen vain nettiselaimen tai puhelimen YouTube-sovelluksen.
Tilaisuus on osa Oulun yliopiston pop-upin toimintaa.
Viimeksi päivitetty: 29.3.2021