Tekniikan torstai: Teräs 18.3.2021

Tervetuloa Tekniikan torstai Teräs-seminaariin! Tilaisuudessa paneudutaan kehittyneen, useita tieteenaloja sisältävän, Teräs-tutkimuksen merkitykseen ja arkipäivän sovelluksiin. Keskustelun aiheina ovat myös kestävä kehitys ja ilmastonmuutos, sillä terästeollisuus toimii hiilineutraalisuuteen tähtäävän kehityksen eturintamassa.
Teknillisen tiedekunnan mainoskuvat_Teräs

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Online, lähetys Oulun yliopiston Pop-up-tilasta

Vieraile tapahtumassa

Lisää tapahtuma kalenteriin



Erityisosaaminen ultrakestävien ja -kevyiden terästen perusteissa luo lähtökohdan mm. ympäristöystävällisten ja kevytmassaisten ajoneuvojen kehitykselle.



Oulun yliopiston huippututkijat antavat puheenvuoroja kahdessa sessiossa. Keskusteluosiossa asiantuntijat vastaavat chatissä esitettyihin kysymyksiin ja kommentteihin.



Tilaisuus lähetetään suorana Oulun yliopiston keskustan pop-up-tilasta yliopiston YouTube-kanavalle.



Katso seminaarin ohjelma täällä.



Taltiointi julkaistaan myös Tekniikan torstai-seminaarisarjan YouTube-kanavalla sekä tapahtuman sivuilla. Tutustu vuodesta 2018 lähtien pidettyjen seminaarien ohjelmaan ja videoihin Tekniikan torstai-seminaarisarjan kotisivuilla.



Seminaarisarjaa järjestävät Oulun yliopiston teknillinen tiedekunta, BusinessOulu, Smarter and Greener Industry ja Innovaatiokeskus.



Tervetuloa!

Viimeksi päivitetty: 15.3.2021