Syksyn 2024 yrittäjyyskentän tapahtumat

Oulun yrittäjyyskentällä kuhisee syksyllä 2024. Tervetuloa osallistumaan ja tutustumaan paikallisen startup-ekosysteemin tapahtumiin!

Kurkkaa erityisesti Startup Weekend sekä Kickstart liikeideakilpailu😉

Alla päivittyvä koonti syksyn yrittäjyystapahtumista.
Lisätietoja voi aina kysyä Innovaatiokeskuksen Villeltä osoitteesta ville.saarenpaa@oulu.fi.

POHJAT – Pohjois-Suomen Yrittäjyysviikko 2.–6.9.2024 kerää opiskelijat ja yrittäjät tapahtumien ääreen

POHJAT-viikolla juhlistetaan pohjoisen sinnikästä yrittäjyyttä ja valetaan yrittäjyyden pohjatöitä. Viikko tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneille kattauksen erilaisia tapahtumia, työpajoja ja verkostoitumisen mahdollisuuksia. Myös Oulun yliopisto sekä OAMK järjestävät tapahtumia viikon aikana.

https://www.oulu.fi/fi/tapahtumat/pohjat-pohjois-suomen-yrittajyysviikko / https://pohjatfest.com/

--

Tule tienaamaan ensimmäinen eurosi internetissä ja oppimaan, miten uutta liiketoimintaa kehitetään StartupOulun ohjelmassa!

Tervetuloa oppimaan yrittäjyyden taitoja ja kehittämään liikeideaasi StartupOulun uuteen ohjelmaan Business Cornerille. Tärkeintä innostunut ja motivoitunut asenne, loput opit kyllä ohjelman aikana! 

Ohjelman osallistujille voidaan myöntää Proof-of-Concept rahoitusta kasvuun tähtäävän uuden liikeidean kehittämiseen. 

Ohjelma sisältää kaksi erilaista työpajasarjaa: Founder’s Corner, jossa opit kädestä pitäen, miten rahaa voi tehdä internetissä, ja samalla kehität skaalautuvan yrittäjyyden taitojasi. Founder’s Cornerin ohella koodaamisesta innostuneet voivat osallistua vapaaehtoiseen KoodiKorneriin, jossa käytännössä opit, miten Software-as-a-Service startup koodataan.

Founder’s Corner pidetään livenä tiistaisin klo 9:30 – 11:30 Linnanmaan Business Cornerilla.

KoodiKorner pidetään livenä torstaisin 9:30 – 11:30 Linnanmaan Business Cornerilla.

Jos haluat matalalla kynnyksellä tukea tai ohjausta liittyen startup-ideaasi, meillä on henkilökuntaa paikalla sinua varten Business Cornerilla joka maanantai ja keskiviikko klo 9:30–11:30.

https://tapahtuma.oamk.fi/event/2kKza

--

Startup Express -esihautomo alkaa jälleen 10.9.

Muuta ideasi startupiksi 100 päivässä yhteisön avulla!

Oletko kiinnostunut oman startupin perustamisesta Oulussa ja sinulla on idea, mutta et tiedä, miten päästä alkuun? Startup Express on esihautomo-ohjelma, joka tarjoaa taitoja, itseluottamusta ja verkostoja, jotka auttavat sinut alkuun matkassasi.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://oulu.com/en/startup-express-pre-incubator/

--

Hack4Health - Oyster Health Hackathon 20.-22.9.

Terveys ja Life Science hautomo OYSTERin järjestämä terveysteknologioihin liittyvä hackathon.

Viikonlopun mittainen tapahtuma on suunniteltu tuomaan yhteen terveysteknologioista kiinnostuneet uteliaat ja luovat mielet eri aloilta, kuten terveyden ja hyvinvoinnin puolelta, tekniikalta, liiketoiminnan puolelta ja esimerkiksi palvelumuotoilun puolelta.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://ouluhealth.fi/events/oyster-health-hackathon-oulu/

--

Kiuas x BusinessOulu Co-Founder Matchmaking -tapahtuma 24.9.

Löydä co-founderisi Oulussa!

Kiuas Accelerator yhdessä Business Oulun kanssa kutsuu sinut 24.9. klo 18:00 alkaen Startup Stationilla (Technopolis Keskusta, Sepänkatu 20) järjestettävään verkostoitumisiltaan, jonka päätavoitteena on tulevien yhteisperustajien löytäminen.

Olipa sinulla jo liikeidea tai ei, tämä tapahtuma on loistava tilaisuus kaikille startup-maailmasta kiinnostuneille löytää tiimiläinen!

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://lu.ma/swgvggug

--

RECIPE Rotunda verkkoseminaari 8.10. klo 14-16

RECIPE Rotunda -seminaarissa käydään läpi hankkeen keskeisiä tuloksia sekä pohditaan konkreettisia ratkaisuja, joilla kaupunkiympäristöistä kehitetään entistä terveempiä. Myös kestävään kaupunkisuunnitteluun liittyneen opiskelijoiden innovaatiokilpailun tulokset julkistetaan verkkoseminaarin yhteydessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/S/F029223BA4EE197E

--

FutureTech 2024 10.10.

Tapahtuman pääteemana ovat tekoäly ja kyberturvallisuus. Mikäli haluat pysyä teknologian kehityksen kärjessä ja ymmärtää, miten tekoälyä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa tehokkaasti ja turvallisesti, on FutureTech Suunniteltu sinulle! Tapahtumassa eri sektoreiden yritysten ja organisaatioiden edustajat voivat oppia, verkostoitua ja saada käytännön neuvoja näissä teemoissa. Myös kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita!

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://tapahtumat.businessoulu.com/fi-FI/page/66558d0ac1afdb73af7b27dd

--

Startup Weekend Oulu 11.–13.10. – rakenna startup yhdessä viikonlopussa

Haluatko rakentaa uuden startup-yrityksen yhden viikonlopun aikana ja tienata samalla opintopisteitä (määrä riippuu toistaiseksi opinnoistasi)? Startup Weekendissä pääset kehittämään yrittäjän taitojasi yhdessä tiimisi kanssa kokeneiden mentoreiden ja asiantuntijoiden tuella. Tutustu uusiin ystäviin, perustajiin sekä sijoittajiin ja vie liikeideasi konkretiaan 54 tunnissa! Lipun hinnalla katat koko viikonlopun ohjelman ja 7 maittavaa ateriaa.

Lisätietoa ja liput: www.startupweekendoulu.com

--

Kickstart liikeideakilpailu

Kickstart liikeideakilpailussa Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun sekä Oulun ammattiopiston etevimmät opiskelijat ottavat toisistaan mittaa ja kilpailevat yhteensä jopa 2500 € palkinnoista.

Ilmoittautuminen aukeaa 16.9. ja päättyy 30.10.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.kickstartoulu.fi/ / https://www.oulu.fi/fi/uutiset/kickstart-liikeideakilpailu-2024-save-dates

--

University Business Forum 31.10.

UBF2024 tulee taas uudella innostavalla teemalla: People, Planet, Profit. Teema kuvaa yhteistä matkaamme kohti uudistuvia liiketoimintakäytäntöjä ja kestävää muutosta!

Tule mukaan inspiroivaan tapahtumaan, jossa pääset verkostoitumaan, tutustumaan viimeisimpään tutkimustietoon ja hyödyntämään yhteistyömahdollisuuksia.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.oulu.fi/fi/tapahtumat/university-business-forum-2024

--

Kaleva 125v hackathon - Kaleva 2030-luvulla 14.11.-16.11.

Lisää tietoa tulossa syksyn mittaan! 😉

--

Slush Oulu Community Side Event ja pitchauskilpailu palaavat jälleen 15.11.2024!

Slush on yksi maailman johtavista startup-tapahtumista, joka kokoaa vuosittain Helsingissä yhteen huipputason startupit ja sijoittajat. Tänä vuonna Slush järjestetään 20.–21.11.2024. Sinun ei kuitenkaan tarvitse odottaa niin pitkään saadaksesi ensimmäisen maistiaisen Slushista, sillä Slush Oulu Community Side Event ja pitchauskilpailu palaavat jälleen Ouluun 15.11.2024!

MITÄ: Slush Oulu Community Side Event ja opiskelijoiden pitchauskilpailu
MILLOIN: 15.11.2024 klo 14 - 18
MISSÄ: Oulu
PALJONKO MAKSAA: 5€
MILLOIN JA MISSÄ ILMOITTAUDUTAAN: Opiskelijat Kideappissa. Muut Lyyti-ilmoittautumisen kautta. (Linkit tulossa syksyllä)

PS. Helsingin Slushin vapaaehtoishaku päättyy 8.9. ja suosittelemme vahvasti kokemaan sen vähintään kerran!
Lue lisää ja hae: https://talent.slush.org/

Viimeksi päivitetty: 27.8.2024