Passiiviset tiimit vanhenevat

Jos olet Microsoft Teamsissa tiimin omistaja, sinulla on vastuu tiimin ja sen jäsenten hallinnasta sekä tiimin uudistamisesta. Tiimi on oletusarvoisesti voimassa 1 vuoden perustamisesta, jos sitä ei käytetä aktiivisesti tai uudisteta. Omistaja voi muuttaa tiimin asetuksista jäsenten ja vieraiden oikeuksia sekä kanavan hallinta-asetuksista määritellä, kuka voi julkaista viestejä.

Saitko ilmoituksen, että tiimisi on vanhentumassa:

  • Jos tiimin nimen vieressä on punainen vanhenemiskuvake, tiimi vanhenee alle 30 päivän kuluttua. Siirry tiimin nimeen ja valitse Lisää vaihtoehtoja … > Uusi nyt.

Tai ehkä haluat vain tietää, onko tiimilläsi vanhentumispäivä:

  • Muissa tapauksissa voit joko valita ilmoituksen tiimin uusimista varten tai siirtyä tiimin asetuksiin. Siirry tiimin nimeen ja valitse Lisää vaihtoehtoja … > Tiiminhallinta. Valitse sitten Asetukset > Tiimin vanheneminen. Voit tarkistaa tiimin vanhenemispäivän ja tarvittaessa uusia sen valinnalla Uusi nyt.

Järjestelmänvalvojat voivat määrittää tiimille vanhentumisajan. Ne passiiviset ryhmät, jotka saavuttavat kyseisen jakson lopun ja joita ei uusita, poistetaan. Tämä sisältää myös arkistoidut tiimit. Tiimin omistajille lähetetään automaattisesti ennen vanhentumista ilmoitus, jonka avulla he voivat uusia tiimin.

Kun tiimi vanhenee, lähes kaikki siihen liittyvät palvelut (esim. postilaatikko, Planner, SharePoint-sivusto tai ryhmä) poistetaan. Tiimi kuitenkin poistetaan "pehmeästi", mikä tarkoittaa, että se voidaan palauttaa enintään 30 päivän ajan.

Aktiivisesti käytössä olevat ryhmät uusitaan automaattisesti noin 35 päivää ennen ryhmän vanhenemista. Tässä tapauksessa omistaja ei saa uusintailmoituksia. Mikä tahansa seuraavista toiminnoista uusii ryhmän automaattisesti:

  • SharePoint: Tarkastele, muokkaa, lataa, siirrä, jaa tai lataa tiedostoja. (SharePoint-sivun tarkastelemista ei lasketa automaattisen uusimisen toiminnoksi.)
  • Outlook: Liity ryhmään tai muokkaa ryhmää, lue tai kirjoita ryhmän viesti ryhmästä ja tykkää viestistä (Outlookin verkkoversio).
  • Teams: Vieraile Teams-kanavalla.
  • Viva Engage: Tarkastele viestiä Viva Engage -yhteisössä tai vuorovaikutteista sähköpostia Outlookissa.
  • Lomakkeet: tarkastele, luo tai muokkaa lomakkeita tai lähetä vastaus lomakkeeseen.

-ICT-palvelut-

Viimeksi päivitetty: 27.9.2024